De tuin is 2200 m2 groot, met een stenen omheining tegen ezels en geiten. Er is een ruime porch, zodat u niet in de zon hoeft te zitten. Onder de porch zijn er 2 fans om met windstille dagen toch nog buiten comfortabel te kunnen lunchen of dineren.

Het totale woonoppervlak is 350 m2 (incl porch).

De villa betsaat uit een woonkamer,gasten WC, open keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers met ruime badkamers, wc en een apart gasten verblijf met kichenette, dubbel bed en ruime badkamer met wc.

Er is een televisie hoek met een moderne LED sony TV en Ned 1,2,3, BVN en 40 lokale en buitenlandse zenders.

Er is een permanente snelle internet verbinding beschikbaar, waarop uw laptop aangesloten kan worden. Een HP printer/scanner staat tot uw beschikking die u kunt aansluiten op uw laptop. Er is wifi met een inlogcode op de router aangegeven.

We hebben een zeer ruime keuze aan DVD films als u lekker thuis wil blijven.

Het zwembad is 11 bij 5 meter en 1.90 meter diep. Iedere week op dinsdag onderhouden door BSC Pools Bonaire om 7.45 in de ochtend.

De tuinman komt iedere maandag van 8.00 tot 10.00 uur.

Het gastenverblijf heeft een apart terrasje en is gescheiden van de rest van het huis.

Alle ruimtes zijn voorzien van split airo units (Panasonic) en fans, indien u geen airco wil gebruiken.

Er is een afwasmachine. Ook staat er een nieuwe wasmachine/droger van AEG en een Amerikaanse ijskast met twee deuren. Een vriezer met een tap voor ijsklontjes en een gewoon ijskast deel.

Het water is zeer zuiver en drinkbaar. Een magnetron, wokplaat en gas bbque staan tot uw beschikking.

Er is een alarm installatie die u kunt activeren als u zich daarbij veilg voelt (ook als u tuis bent).

 

Vanaf Amsterdam zijn er 6 dagen vluchten met tussenstop Aruba of Curacao (12 uur heen en 9 uur terug) met de KLM, maar ook Arkefly vliegt een keer per week rechtstreeks van BON naar AMS met zeer voordelige tarieven en tegen kleine bijbetaling een ruime stoel.

Sunbelt heeft contracten met taxi chauffeurs die u op welk tijdstip dan ook komen ophalen van het vliegveld en u naar het huis brengen.

Ook zal Sunbelt u begeleiden en helpen indien er technische problemen zijn. Ze kunnen u ook nuttige informatie geven over bezienswaardigeheden op het eiland of waar u een auto kunt huren.

 

Plattegrond van det huis, porch en zwembad
Plattegrond van det huis, porch en zwembad

 

Adress:

Crown villas 16 Sabadeco

Bonaire

 

for rental please visit:

www.bonaireparadise.nl